“Izgrađeno sportsko igralište u MZ Raševo”

SAM_4549Ukupna vrijednost mini projekta iznosi 7.000,00 KM, od čega je 5.000,00  KM obezbjeđeno od strane Švicarskog Caritasa, Opština Milići je učestvovala sa 1.000,00 KM, dok su građani MZ Raševo i lokalni biznisi obezbjedili 1.000,00 KM u novcu, robi i uslugama.

Izgradnjom ovog igrališta, podizanjem žičane ograde, zatravljivanjem terena, postavljanjem golova i klupa, te nabavkom stola za stoni tenis, stvoreni su bolji uslovi za sportske aktivnosti u mjesnoj zajednici Raševo.

Značajan doprinos realizaciji svih aktivnosti u realizaciji ovog projekta dalo je 26 volontera iz ove zajednice učestvujući na 17 organizovanih volonterskih akcija ostvarivši 412 volonterskih sati.

Projekat implementira Caritas Švajcarske u partnerstvu sa Udruženjem  žena “Priroda” Bratunac i Centrima civilnih inicijativa, a uz finansijsku podršku Vlade Švajcarske  i Vlade Lihtenštajna.

Projekat za generalni cilj ima promovisanje dijaloga i tolerancije kroz aktivnosti razvoja zajednica i učešća građana u procesima odlučivanja Birač regije u opštinama Bratunac, Srebrenica, Milići i Vlasenica.

SAM_4555